|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
A Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága által teremtett értékek a civilek jussa! -A Követ 2015.07.01.
A Királyi Rendelet Hatályos mindaddig, míg új rendelet nem születik.

Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága
Évezredek óta, az első Köztársaság, amelynek van esélye elérni a törvényesség alapszintjét.

Magyar Királyi Rendelet -2014/001

Hatályos 2014 június 1.-től. Bejegyzések készültek: 2014 áprilistól 2015 áprilisig. Királyi rendeletet csak a Királyok Tanácsa bírálhat felül, vagy változtathat meg. Amíg ez nem történik meg, a jelen rendelet hatályos marad.

Köszönet  mindazoknak, akik segítik a Királyi Rendelet megvalósítását!
Kegyelem azoknak, akik valóban törlesztenek az atomkeresztnek!


...És miért ne lehetnénk királyok mi mindannyian, veled együtt?
Kezdés: 2014 április
Háttértörténet: A vándor járja az országot, majd visszatér királyaihoz, hogy elmondja mit látott. A vándor a királyok és Királyok  vagy királynők és Királynők küldötte lehet. Hozza, viszi a híreket, tennivalókat, és üzeneteket. Lehetsz Te is vándor! Ha vándor akarsz lenni, a Királyi rendeletek közlik veled mire kell figyelned, és keresd a királyod!

Ezennel elrendeltetik:
Ezennel elrendeltetik, hogy bárki, legyen az külföldi, vagy helybeli, ültethet fát az arra kijelölt helyeken. Szegélyezze cseresznyés körtés almás, barackos, a köves, a föld és mellék utakat, hogy a gyerekeknek legyen miért fára mászni, és az arra járó éhes vándornak legyen miből szakajtania, hogy éhét, szomját csillapítsa. Kié lesz a legszebb, vagy legfinomabb gyümölcsöt termő minden-termő fa? Vidéken a széles és fő utak mentét tölgyes bükkös gesztenyés gyertyános díszítse, ahol a tölgyek ugyan lassan nőnek, de akár egy évezredet is megérhetnek, és jeleznek a tapasztalt vándornak - aki olvasni tud még a fák sérüléseiből is - hogy a vándor tudja, biztonságos-e a terület, ahova lépett, vagy sem. A polgármester, vagy bárki, aki kis-herceggé, majd kiskirállyá szeretne válni, karókkal, botokkal jelöltesse ki megyéjében az utak mellett, azokat a helyeket, ahová az arra járó elültetheti kedvenc fáját. És aki Nagy Király akar lenni, segítse a kiskirályt, hogy a fák helye meg legyen, és az békés hely legyen. Szeretnél egy minden-termő fát? Ültesd el kedvenc gyümölcsfádat, majd mikor már néhány éve terem elkezdheted felfuttatni rá a szőlőt, kúszó epret, vagy vadmálnát, úgy ahogy a nagy könyvben az meg van írva. Ha jól dolgozol, egyetlen fa elláthatja egész évben gyümölccsel, szörppel, befőttel az egész családod.

Ezennel közhírré tétetik:

A Királyi tanács rendelete

A kulturáltság alapszintjének bevezetése

mert nagyobb szükség van az atomkeresztesekre, mint gondolnád, és most még talán van időd felkészülni...
a törlesztés jogát pedig senkitől sem vonjuk meg
(...tudod, népiesen szólva, az atomkeresztes olyan tűzoltó -féle, aki felrobbanni készülő hibás reaktorokat, vagy atombombákat hatástalanít, katasztrófákat hárít el, hogy akár milliók életét mentse...)

A világos és sötét oldal:
A királyságot és a köztársaságot ötvözhetjük úgy is, hogy kiválogatjuk mindkettőből a követendő példákat, és nem követjük az elvetendő példákat, és csinálhatunk egy remekművet... vagy hanyag módon összedobálhatjuk válogatás nélkül a különböző recepteket egy sufniba, és akkor lesz egy szemétkupacunk, de lehetünk aljasak is, és minden gyűlölethez és pusztuláshoz vezető mocskot összegyűjthetünk, kerülve a jó példákat, és akkor mi leszünk a legnagyobb gazemberek, akiket mások eltakarítanak az útból, mert gazemberekkel nem lehet együtt élni, és a mocsok előbb utóbb megfojtana minden életet. Tehát a sötét oldal nem valódi esély. A sötét oldalnak mindig pusztulás a vége. Úgy tűnik, mintha a mérgező mocsokban is lehetne élni, de hosszútávon kiderül, hogy ez nem tartható. Tehát kövessük a követendő példákat! Milyen király leszel, milyen lesz a királyságod?

Majd amikor egy 10-12millió főt számláló ország meg tud nevezni 5-7 valódi nagy Királyt és 5-7 valódi nagy Királynőt akik egymással együttműködve vezetik országukat, akkor mondhatod el, ez a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága.

És a tiszteletet kiérdemelni kell, nem pedig kierőszakolni!

Jelenleg, Magyarországon még nem ez a helyzet. Jelenleg a több-párt rendszer van hatalmon. A több-párt rendszer maradhat, mi csak megkoronázni szeretnénk azt.

Végignéztük a pártok közti választásokat és a következő javaslatot tesszük:
A több-párt rendszernek nem az a célja, hogy egyvalaki tejhatalomra tegyen szert, és kakukkfióka módjára mindenki mást kitúrjon, ezért a további választásoknál kérjük, hogy a vesztesek nyilatkozhassanak arról, kinek ajánlják fel töredék szavazataikat, és az ne automatikusan egy megbundázott győzteshez kerüljenek. Mert minden szavazat számít!

Az egymást hibáztató gyűlölet kampány, és az országos mocskolódás jutalma:
A vezető most elrendeli a böjtöt! Parlamenti képviselőknek, és polgármestereknek minimálbér a tisztességes jussuk mindaddig, amíg területükön fel nem tornázzák a gazdaságot és a kultúrát a 2010-es rendszerváltás előttinél elviselhetőbb szintre. (Hogyan is jutna ennél több, ha vezetés közben tönkre megy a gazdaság?) Minimálbérnél többet csak azok kereshetnek, akik területükön abbahagyták, abbahagyatták a gépesített környezetpusztítást, és hozzájárulnak a gazdaság fellendítéséhez, de nem árt az óvatosság, mert egy agyonhajszolt gazdaság legalább olyan rossz, mint egy majdnem összeomlott!  2010 előtt a munkaügyi központok nem csak alapszintű, hanem, közép és felső szintű oktatást is nyújtottak, vagy dotáltak az átképezendő dolgozók részére.  A dolgozó el tudott helyezkedni, mert akkor még voltak munkahelyek. Mikor lesz az elképzelhető, hogy egy munkaügyi központ, valakinek egyetemi szintű továbbképzést ajánl, és részben dotálja azt? Mert jelenleg az a helyzet, hogy egy értelmiségit is fűkaszálásra vagy más gépesített környezetpusztításra osztanának be. Eddig az ország rezsijén spóroltatok, most spóroljatok a sajátotokon. Mert egy polgármester, vagy kiskirály kereshet nagy pénzeket azzal, hogy felvirágoztatja területét, és élhetőbbé teszi környezete életét, de nem kereshet úgy, hogy hagyja tönkremenni saját cégeit és gazdaságát, az iskoláknak és nyugdíjasoknak szánt pénzt pedig elfocizza.
Mindazonáltal a választások kiterjesztése országhatáron kívülre, elismerésre méltó eredmény, és mivel a 2014-es az első ilyen választás, ami működött is, nem indítunk eljárásokat bundázás, és dopping ügyben, de a továbbiakban nem lehet az a cél, hogy egy Király, vagy egy párt kezében központosuljon az összes hatalom, míg a többieknek csak annyi jut, hogy bólogassanak. A kakukkfióka politika, és a mások ellehetetlenítése sportszerűtlen, nem megengedett, és aki használja, kizárható a választhatók listájából! Ez egy kicsi ország, de ahhoz túl nagy, hogy egy ember vezesse! A böjt akkor ér véget, mikor kimásztunk a gödörből, és már van mit a gyümölcslevesbe rakni, amit együtt esztek meg!

A Jegybank nyilvánosan működik! A Jegybank nem túlórázik! Csak annyi pénzt nyomtat, amennyi az elkopott bankók pótlásához szükséges, mínusz amennyivel csökkent az ország gazdasága, mínusz a törlesztés, a forint eddigi elgyengítése miatt. Gazdasági növekedés esetén, csak akkor nyomtat, ha meg van a fillérre pontos felmérés és éves vagy féléves elszámolás, ami tartalmazza, melyik kiskirály területén mennyivel nőt a gazdaság, mínusz a levonások, a tönkre ment cégek miatt, kiszámolva az összes kiskirályra. Ahogy azt a lokogopédus csoportja előírja. Akárki is a Jegybank elnöke, tudja, ha ezenfelül titokban pénzt gyárt, például fegyveres katonai célokra, az nem más, mint a gazdaság megkárosítása, és közönséges rablás. Az elektronikus pénzkiadást a papír alapúhoz kell igazítani, és nem fordítva! Másképp fogalmazva, a papír pénz kiadáshoz hasonlóan az elektronikus pénzkiadás is az előbb felvázolt módon pontosan követi a gazdaság méretét. Sok politikus ígéri azt a demagógiát, hogy ők majd emelik a béreket, de a forint megerősödése a bérek csökkenését eredményezheti, miközben a kisebb bérek vásárló értéke nem gyengül. Ha jól csináljuk, kevesebbet fogunk keresni, de az többet fog érni! Ügyes bankár meg tudja csinálni. A cégek méretét -a dolgozók átlagoshoz viszonyított órabére, szummázva az összes munkaórára és foglalkoztatottra- mérőszám jellemzi a legjobban, de vannak más számítások is. Ne csak mindig rongáljuk a pénzt, most javítsunk rajta!
A böjt akkor érhet véget, mikor egy forint erősebb egy vekni kenyérnél, de néhány év alatt - a mai 302Ft=1Euró szintről - legalább azt a szintet el kell érni, mikor 100 forintért kapsz 1 eurót! A pénzügy egy monstrum! Nem szereti a hajtű kanyarokat! Ne rángasd, csak finoman! Fegyveres bűnözőknek nincs keresnivalójuk pénzügyek közelében, itt is megelégszünk a védő rendjével!
megjegyzés: A számítások elvégzésénél nem csupán a szó-szoros értelemben vett cégek számítanak. Példa: Ha egy iskola tönkremegy adott kiskirály területén, azért levonás jár, míg iskola bővítésért hozzájárulás, független attól, hogy az iskola tevékenységéért cserébe kérhető-e tandíj, vagy a gyerekek még nem dolgoznak, és nem tudnák ezt kifizetni. Tehát nonprofit, és adórendszerből fenntartott intézmények is számítanak. Egy Királyi rendelet a Királyi Tanács akaratának, és döntéseinek végeredménye, ami terjedelmi okok miatt nem képes az összes résztvevőt név szerint felsorolni, de akiket nem említünk külön, azokat is figyelembe kell venni.
Megjegyzendő még: Ahhoz, hogy támogatni tudjunk valakit vagy valamit, előbb bevétel és adomány szükségeltetik, és ezt a profitorientált működő cégek termelik, és elsősorban a Királyok dolga, hogy a gazdaság működjön, ahonnan a Királynők adományt kérhetnek. Csak annyi támogatott intézményünk lehet, amennyit a befolyt adók eltartanak. A Királynők Tanácsának feladata  az adományok elosztása a megfelelő arányokban, és a fontossági sorrend kialakítása a támogatást igénylők között. Figyelembe veszünk minden intézményt, vagy egyéni vállalkozót, független attól, hogy a bevétel egy vagy több vevőtől származik-e, vagy adományrendszerből van-e dotálva.
A Királyok Tanácsának döntései és a számítások publikusak, nyilvánosan látható eredményekkel, amik alapján a jegybank nyomtatja a további bankókat, és a Királynők elosztási rendszere, és az aktuálisan elosztásra került konkrét összegek és számértékek is megtekinthetőek.


Bevételből bővítjük a gazdaságot! A hitelből és adósságból épült gazdaság mellékhatása, hogy mikor azt ki kell törleszteni, a dolgozó nem azért jár majd dolgozni, hogy pénzt keressen, hanem fizet majd azért, hogy dolgozhasson, és meg kell ezt tennie, ha nem akar korbácsot! Azok a politikusok, akik hitelből és adósságból akarnak gazdaságot építeni, a hónap végén nem kaphatnak fizetést, és ezentúl belépőjegyet kell váltaniuk, ha be akarnak menni a parlamentbe! Bevételekből, és befolyt adományokból építkezünk, vagy fejlesztünk, és nem iszunk előre a medve bőrére! Majd amikor lehet bízni az ígéretekben és fogadalmakban, talán megengedhetünk annyi hitelt és adósságot, amire meg van a fedezet, és belátható időn belül törleszthető! Amire nincs pénzünk, azt nem vesszük meg!
A gazdaság nem a fő-cél, a gazdaság létfeltétel. Az emberi testhez hasonlítva: létfeltétel, hogy legyen mit enni inni, és hogy működjön a test keringési rendszere, de nem azért élünk, hogy együnk, vagy hogy dobogtassuk a szívünket. Ha megvannak a létfeltételek elmehetünk szórakozni, művészi tevékenységeket folytathatunk, és sok más célt is megvalósíthatunk, olyan célokat amik felette állnak a létfeltételeknek, de ha tönkretesszük a létfeltételeket, akkor csak annyi lehetőségünk marad, hogy saját haldokló testünket lessük a sötétben még egy darabig. Az országnak szüksége van gazdaságra és járható utakra, ez nem fő-cél, ez létfeltétel.
Nem teszünk tönkre gazdaságokat csak azért, mert az másé, és ha nem okozunk országos gazdasági csődöt, nem lesz szükség válság adóra.

Az adórendszer szempontjából a bank és más pénzügyi szolgáltatást nyújtó cégek ugyanúgy cégnek számítanak mint például egy téglagyár. A bankra és alkalmazottaira ugyanaz az adórendszer vonatkozik, mint más cégekre. Nincs hátrányos megkülönböztetés. Különadó a banknak nem más mint közönséges bankrablás.

Az adórendszer előírása a Királynő hatáskörébe tartozik. Javasoljuk a Királynőnek, hogy a már élő adórendszereket ne törölje el. Ha itt egy kulcsos adórendszer működik, előtte pedig több kulcsos adórendszer volt, akkor hagyja meg mind a kettőt, és a cégeknek legyen joguk választani, a kezdők és a kis cégek kedvéért pedig tartson fenn egy olyan rendszert, ahol minimális az adminisztráció, és elektromos számító masinák nélkül is működik.

Felcsút: Ha ültetnénk egy cseresznyefát a felcsúti stadion közepébe, akkor elvitatkozhatnánk azon, hogy a cseresznyefa vagy a stadion illik-e jobban Felcsút határába, de mi nem akarjuk tönkretenni mások munkáját, és nem ültetünk cseresznyefát a pálya közepébe, és ha már megépítettétek azt a stadiont, használjátok egészséggel, és legyen annak sikere.

Kishantos:
Elrepült a Malév, tönkre tették a cukorgyárakat, és nagyon hosszú lenne a 2010-es rendszerváltás óta tisztességtelenül ellopott és tönkretett cégek neveit felsorolni. A kishantosi biogazdaság élje túl a cégrombolást, azt a cégrombolást, amit most országos szinten befejeztek. Kiderítitek, kik és miért akarják tönkretenni mások munkáját, mások cégeit. Nem azért, mert ismét csorog a nyálunk a vágytól, hogy saját hibáink miatt valakiket megbüntessünk, hanem azért, hogy lássuk, hol a hiba, hol a rossz recept, amit a továbbiakban nem követünk, és amit lehet, helyre hozunk! Politikusoktól és cégvezetőktől is elvárható némi sportszerűség: Egy futóversenyen nem megengedett, hogy valaki úgy nyerjen, hogy a nála jobban futókat hátba-lövi, elgáncsolja, vagy lelökdösi a pályáról. Ez nagyon sportszerűtlen viselkedés!
Az a képviselő, aki véletlenül többet kap egy minimálbérnél, azonnal a zsebébe nyúlhat, hogy legyen alap a kárpótlásra!
Akár Kishantos, akár nem:
Köszönjük, hogy mogorva, újdonsült föld és erdőtulajdonosok, tisztességesen szerzett, vagy összecsalt, lopott és hazudott földjeiken nem használnak villanypásztort a turisták elkerítése, vagy földjükről való kirekesztése céljából! Az utak, és még a földutak is közterületnek, vagy tevékenységi területnek számítanak, és legyenek járhatóak! A vándor tudja járni az országot! A vadásztársaság nem fenyegeti az erdőt mezőt járó gombaszedő asszonykát, és a tobozokat, makkokat gyűjtögető gyerekeket! Az engedélyezett vadászfegyver megtartható, mindaddig, amíg a vadász a szabályok betartásával, és nem ember ellen használja azt. Ez a legtöbb, amit fegyveresként megengedünk.
Akár akácos, akár nem,  a Polgármester most már látja, nem elég a bólogatás a rendeletekre, van amikor tiltakozni kell! Akármelyik lökött is írta elő felülről valamilyen hiba folytán, hogy az erdőt irtani kell, nem akkor kell tiltakozni, amikor már a fél erdőt kivágták, hanem már akkor, mikor elkezdenék az ostoba hibás rendelet végrehajtását!

Királyi Rendelet: A király, Királynő, (kicsi vagy Nagy), ha egy helyzet úgy kívánja, felülbírálhatja a fennhatósága alatti törvény vagy szabályrendszereket. (Bízunk benne, hogy ezt nem elvakultan, hanem a józan belátás szerint teszi.)

Királyi Rendelet: Egy kiépített, vagy luxus szinten kiépített út csak akkor tehető fizetőssé, ha van legalább egy másik kevésbé kiépített, de járható, használható út, vagy úthálózat a területen, ami ugyanazt a két pontot köti össze. A terület átjárható legyen azok számára is, akik ezért nem tudnak különdíjat fizetni.

Királyi Rendelet: Fenntartjuk a munkához való jogot! Minden embernek joga van dolgozni. Sem cégvezető, sem alkalmazott nem rúgható ki vallási, vagy politikai okokból. Ha valaki képes rá és elvégzi feladatát, segíti és nem hátráltatja kollégáit, akkor ezzel megtartja munkáját, és ez az elsődleges szempont abban, hogy ki hol dolgozik.

A Királyi Rendeletet igyekezz úgy megtartani, mint egy törvényt! További törvények az Asztropitekusz - Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága című könyvben.

Ukrajna: Hagyd békén Ukrajnát! Mit gondolsz az ország parlamentje elfogadná jogszerűnek, ha valaki úgy vásárolna telket, hogy fizetés és adás-vételi szerződés nélkül bevonul egy területre, vérengzést rendez, majd kijelenti, ez a terület az enyém, mert itt ugyanolyan tájszólásban beszélnek mint én? Az AmeurázsiA Konföderáció, vagy bármely Bolygóközi szövetség szemszögéből Ukrajna csupán egy nagyobb telek, amit jelenleg terroristák támadnak. A telek tulajdonosa eldöntheti elad-e részeket a telkéből, és mennyiért, és nagyon súlyos kárpótlási összegeket kérhet, utólag. A vérengzőknek és uszítóknak rács mögött a helyük, a telek bitorlók pedig egy bocsánatkérés után vagy eltakarodnak, vagy súlyos adományokat perkálnak Ukrajnának, mindaddig, amíg az nemzetközileg is elfogadható jogszerű telekvásárlássá nem válik. A kegyelmesek majd tudják, kiket lehet kiengedni a rács mögül, mikor az elítéltek elérik azt a civilizáltsági szintet, hogy ki lehessen engedni őket a rács mögül. A telek tulajdonosa pedig mondhatja azt is, a telek nem eladó! Ekkora telkeknél, vagy telekrésznél a tulajdonosok szándékát népszavazáson kell felmérni! Mivel a terroristák a területen vannak, nem tehetjük meg, hogy nem tárgyalunk velük! A kérdés az, hogy fegyverrel, vagy papírral és tollal tárgyalunk-e velük? Az Ukrán Elnöknek tudnia kell, ha fegyverrel megy a terroristák ellen, hogy visszaszerezze a területet, amit elvettek tőle, akkor Ő is a terroristák szintjére süllyed. És ezután viszont nem jár kárpótlás! A helyes megoldás tűzoltókkal és fegyverlerakó helyekkel körbevenni  a terrorista támadók területét, például az elfoglalt repteret, 2-3 fős követet küldeni fehér zászlóval és nagy tekercs papírral a területre, ahol a nagy tekercs jelzi a terroristáknak, hogy hosszas tárgyalás következik több fordulóval, aminek célja a békés rendezés, ahol a terroristáknak is megmarad az életük, de tudomásul kell venniük, hogy a támadás miatt, törvény szerint hosszú börtönévek, várnak minden egyes támadóra, és a kegyelem és a szabadulás csak azoknak fog járni, akik a börtönévek alatt eléggé civilizálttá vállnak ahhoz, hogy lakott területre engedhetőek legyenek. A tárgyalást úgy kezdjük, hogy minden lerakott fegyverért cserébe, a terroristák szendvicseket, üdítőt és csokoládét kapnak! A lerakott fegyver a tűzszerészek által, lehetőleg a helyszínen, azonnal hatástalanítandó és megsemmisítendő.
megjegyzés: Jó lenne ha Magyarországon lenne legalább egy diplomata, aki ezt a megoldást eljuttatná a megfelelő nyelven a megfelelő helyekre, és tenne valamit azért, hogy a szomszédban is béke legyen. Mért van mindig katasztrófa ott, ahol a Miniszterelnök és követői megjelennek? Tudnánk békésen rendezni a helyzetet? Hát sosem kapcsolsz időben? Nem gondolod, hogy egy ilyen katasztrófa a Te területeden is megtörténhet? Most még talán van időd felkészülni!
AmeurázsiA Királyai megelégednek, ha a vándorok tudják járni a Konföderációt, és a Királyok úgy tartják, ennek Ukrajna is részese!
Magyar vagyok, Európai, és AmeurázsiAi, nézem a bolygóközi híreket, és Te mit csinálsz?
 - az egyik vándor


Irányelv: És a vándor megállapodhat, ha megfáradt, vagy dolgozhat a helybeliekkel, vagy a helybeliekért, és tovább mehet, ha úgy tartja feladata...
A vándor úgy tartja, ha telket akar vásárolni, azt annyiért kell megvennie, amennyiért azt a gazda kínálja, alkudni lehet, de nincs vásár, ha a gazda azt mondja, a telek nem eladó, és keres magának más telket, vagy telek nélkül marad, és továbbáll...

Amerika: És Amerika helyesen reagál, ha nem fontolgat katonai akciókat, és nagyon helyes, ha nem lopja el senki az ukrán gázvezetéket, mert az nem ex_on. Tudomásul vesszük, hogy békével mindannyian jobban járunk. Leállítjuk a további fegyverkezésért lobbizó őrülteket, és csatlakozunk a leszerelési gyakorlathoz! Már így is túl sok fegyver van a világban! Egy AmeurázsiA szövetség sokkal többet ér annál, mintha fegyveresen lopkodnánk egymás cégeit, és mások kifosztására alapoznánk gazdaságunkat! És Amerika, ha tud segíthet, de fegyvertelenül! A cégek pedig terjeszkedhetnek, de tisztességesen, és nem mások eltaposásával!

Kérjük az érintett felektől a problémák tisztességes rendezését!

AmeurázsiA: Ne hallgass azokra a szűk-látókörűekre, akik Eurázsiai Uniót akarnak Amerika, vagy valaki mások ellen! Itt most nem az a lényeg, hogy Orosz Unió, vagy Eurázsia Unió a neve egy szövetségnek, az a lényeg, hogy egy szövetség valakikért, vagy valamikért legyen és ne valakik, vagy valamik ellen! Mi AmeurázsiA Konföderációt, vagy Szövetséget szeretnénk, és nem valakik ellen, hanem az egész bolygóért. Nem lehet az Uniók és Szövetségek Királya olyan, aki csak valakik ellen tud szervezkedni, csak olyan lehet Király vagy Királynő, aki valakikért, vagy valamiért cselekszik, és nem valakik vagy valamik ellen.
megjegyzés: Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet tiltakozni, egy rossz irány ellen, vagy például a jelenlegi helyzet ellen, hogy bűnözők vannak az ország vezetésében, de a Királyok és Királynők fő céljai sosem lehet olyan, hogy valakik, vagy valamik ellen küzdjünk, ez a barbár vezérek szintje, a fő célok valakikért, valamikért és valaminek a megvalósításáért vannak.
Örülünk, hogy lerakták az Orosz Unió alapjait, szükségünk van az Orosz barátságra, és reméljük, hogy az USA, az Európai Unió Az Orosz Unió, és a további csatlakozó államok és szövetségek eljutnak majd odáig, hogy a jövőben létrehoznak egy bolygó méretű Szövetséget, vezetést és civilizációt, amiben az egyes Nemzetek, Szövetségek és Uniók vezetése is megmarad, a Nemzetekre nem húznak uniformist, és azok megőrizhetik nyelveiket, hagyományaikat, iskoláikat tanításaikat, a vallások fennmaradhatnak vagy fejlődhetnek, és reméljük a fejlődés útján egyre kevésbé lesz majd szükség egymást irtó őrült hadseregekre.

Mi, a Királyok úgy tartjuk, az az alapelvünk, hogy Köztársaságunkban minden egyén a saját maga királya és rendelkezhet akár tejhatalommal a saját élete felett, de amikor már több Király és Királynő együtt van és együtt böjtöl, dolgozik, vagy lakomázik, akkor már lehetnek kisebb és Nagyobb Királyok, ahol a Nagyobb Királyok, vezethetnek kisebb királyokat, de a mások vezetésénél mindig ott a szabad akarat, és kiskirálynak joga van nemet is mondani, ha Nagyobb Király rossz irányba vezetné, de igent mond a nagyok vezetésére, ha az neki is megfelel. Tehát lehet tejhatalmad a saját életed felett, de meg kell hagynod mások szabad akaratát, és választási jogát, ha másokat vezetsz, és tudnod kell, nem Te vagy az egyetlen, aki másokat vezet, és a Te vezetésed össze kell hangolnod mások vezetésével. Ne felejtsd a szót, amnesztia-kegyelem, és lássuk a koronád, amit vallási, vagy más vezetők jelenlétében az idősek tanácsa hagy jóvá, és a gyerekek tesznek a fejedre!

A szabad akarat ott kezdődik, mikor nem kötelező ész nélkül minden parancsot végrehajtani, és lehet néha a kötelező bólogatás helyett nemet is mondani, pláne, ha egy parancs értelmetlen, vagy rossz irányba vezet. A szabad akarat ott végződik, amikor valaki eszementül tiltakozik, és soha nem mond igent csak nemet, és mindent megvétóz. A szabad akarat ott működik, ahol lehetnek kisebb vagy nagyobb valamik is, nem csupán a két véglet.

Pihenj, szabad akaratot a katonának! Pihenj, szabad akaratot a katonának!
A szabad akarat nem azt jelenti, hogy szabadon pusztíthatsz!

Az Ország ezennel leteszi a fegyvert.
Az Ország ezennel folytatja a leszerelési gyakorlatot.
Az Ország ezennel vállalja, hogy fegyvertelen ország lesz.

(Jelen esetben, és reméljük elsőként Magyarország)

A fegyvertelenség rendőrökre és katonákra is vonatkozik.
Leszerelési gyakorlat: Határidő: május1.
Hogy melyik, azt Ti döntitek el, de ne keljen túl sokat számolni az éveket!
Az óra ketyeg. Minél többet késtek, annál rosszabb lesz nektek.

A vándor figyeli: hogy szervezik a rendezvényeket, fegyveres bűnöző rendőrökkel, vagy tisztességes fegyvertelen biztonságiakkal?

A Belügyminisztérium nem rendőrfőnökség! A Belügyminisztérium nem működhet tovább rendőrségi alapon, a külügyminisztérium pedig nem működhet katonai alapon. Az túl ellenséges lenne. A jelenlegi belügyminiszter lehet a Rendőr-főkapitányság elnöke, amennyiben megérti a leszerelés szükségességét és képes bevezetni országosan a fegyvermentes szolgálatot, és betartani, betartatni a védő kódexét. De magának a belügyminisztériumnak sokkal szélesebb feladatkört kell ellátnia, mint a rendőrség vezetése, és a Belügyminisztérium elnöke civil kell hogy legyen. A bel- és külügyminisztérium nem biztonsági szolgálat! És a biztonság sem megoldható fegyveres lövöldözősdi alapon! A biztonság nem az, amikor már senki nem mozog! A belügyminisztérium és a Külügyminisztérium működését, ugyanúgy, mint a többi minisztérium működését civil alapokon kell megoldani! És ez még a hadügy minisztérium vezetésére is vonatkozik!

A Király nem katona, vagy hadvezér! A Király civilizált ember. Lehet, hogy néhány fegyveres barom legszívesebben rablógyilkossággal fosztaná meg a Királyt hatalmától, hogy visszaállítsa a régi öldöklő barbár rendszert, de akkor is, civilizált ember és barbár vezér közt hatalmas különbség van.

Bármilyen fejlődés csak azután lehetséges, ha az itt leírt alapfeltételek teljesülnek!

Sok sikert a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársaságába vezető úton!

A Királyok most még láthatatlan tanácsa reméli, hogy eljön az idő, amikor a Nagy Királyok és Királynők kiállnak országuk elé, és folytatják a Királyi rendeletek írását, hogy ezen rendeleteken keresztül irányítsák országukat...
Vagy mentek inkább Neander-völgy felé? Nem túl kellemes ám, reménytelenül ücsörögni egy fagyott barlangban, egy nedves fakupac előtt gyufa nélkül, és tudni, hogy nem éred meg azt a reggelt, amikor a napsugár elkezdi olvasztani a jeget és a havat!
Bejegyzések vége: 2014 május

Bejegyzés 2014 szeptember 10. :
Kérjük országos szinten befejezni mindenféle lő és fegyveres hadgyakorlatot. Kérjük megindítani a leszerelési gyakorlatot. Kérjük kiképezni, átképezni a fegyveres katonákat fegyvertelen szolgálatra. Kérjük kiképezni a katonákat arra, hogy fegyvertelenként képesek legyenek elfogni és hatástalanítani fegyvereseket. A légierő megőrizheti repülőit és helikoptereit, de azok átalakítandóak fegyvertelen eszközzé, amikkel mentőcsomagokat lehet célba juttatni. Akinek nincs annyi vér a pucájában, hogy fegyvertelenül kiálljon ország és világ színe elé, nem érdemli meg a katonai rangot. A fegyveres haderő létszámát kérjük tovább csökkenteni, csaknem a nulláig. A fegyvertelen állomány létszáma viszont növelendő. Sok fegyverhatástalanításban jártas védőre lesz szükség. A békeidőben, amire törekszünk a fegyvertelen állomány létszáma 12 000 000 főt számláló ország esetén optimálisan 30 - 60 ezer fő. Ők a béke őrei. Nem fegyverkezhetnek, de annál jobban értenek az illegális fegyveresek és támadók elfogásához, és a fegyverhatástalanításhoz. A kiképzés és fegyvertelen gyakorlatok azonnal megkezdhetőek. Jelenleg azért van szükség ilyen sok védőre, mert átmeneti időben vagyunk.
A Tanács és a Követ

Helyzetjelentés: Pandorf - Nem messze az Osztrák-Magyar határtól 2014 szeptember 6 : Pandorf egy Község méretű bevásárlóközpont. Az országhatáron bárki átmehet megállítás nélkül. Pandorfban órákig lehet sétálni a boltok közt. Több mint egy órányi sétálás után, és több mint száz bolt után össz-vissz két pusztító eszközt nem viselő biztonsági őrrel találkoztunk. Pedig volt ott mindenféle nemzetségű - osztrák, magyar, német, orosz, szlovák, török, arab, kínai és a többiek. Érted? Valahol itt kezdődik a törvényesség és a kulturáltság alapszintje. Érted? A közösség annál inkább működik, minél kevésbé pusztítjuk egymást.
a Követ
Amnesztia - Kegyelem
Kérjük, megyénként, területenként létrehozni az Adomány a Királynőnek Alapítvány Területi szervezeteket.
Ezennel köszönetet mondunk a minisztereknek, hogy a csőd, a katasztrofális államháztartási helyzetből képesek voltak újra működésbe hozni az országot. Köszönjük, hogy az egyszerű munkásembereknek is kedvezőbbek lettek a lehetőségeik. Köszönjük, hogy emelkedett a tanításra és oktatásra szánt keret.
Ezennel, amennyiben nem lesz a továbbiakban jelentős visszaesés, az alább szereplő böjt eljárást részben befejezettnek tekintjük. Ki tudja, milyen akadályok várnak még ránk. Reméljük, teljesíteni tudjuk a hölgyek kívánságát is, és elérjük azt a szintet, - ahogy Ti mondtátok - Európa közepén európai béreket lehessen osztani, de ezt nem Európától kell várnunk, hanem meg kell dolgoznunk érte! Előbb leteszel valamit az asztalra, és utána kérsz pénzt! Ha fordítva csinálod, az tartozás!
A Tanács
Különösképp köszönetet mondunk azoknak, akik lelkiismereti, vagy vallási okokból megtagadták a fegyveres katonai szolgálatot, amiért a 80-as években még börtönbüntetés járt. Nélkülük, és azok nélkül akik csendben, és nem minden határt átlépve tiltakoztak a hatalmi marakodások ellen, most lehet hogy rosszabb lenne a helyzet Magyarországon, mint Ukrajnában. De talán most már van egy kis reményünk valódi fejlődésre.
A Tanács és a Követ
Bejegyzés vége 2014 szeptember 13.

Bejegyzés 2014 szeptember 25 :
Tegyétek el emlékbe, és cseréljétek le a Magyar Himnuszt, mert új korszak következik. (Az egy Magyar Himnuszt, egy újra, egyszer cseréljétek!) Ha a régit tartjátok, azzal csak veszíteni fogtok. Ha csak káromkodni tudtok, jobb ha nincs emlegetve Isten, Jehova, Allah és a többi megnevezés. Hogy mit választotok, az a Ti dolgotok! Klasszikus és dallamos, jó választás lehet! A nyavalygás és koldulás helyett a tisztesség jó választás lehet. Nem a tisztség, hanem a tisztesség! Hogy katasztrofális, vagy még annál is rosszabb, vagy élvezhetőbb, élhetőbb lesz-e az új korszak, mint a régi, rajtunk múlik. Jelenleg még a katasztrófa irányába tartunk, mert rengeteg a hiba, ami nincs kijavítva. A múltat nem kell újra végigjátszani! Nem kell több háború! Állítsátok le a háborúzó hadi-barmokat!
xi-0-ix és ix-O-xi
Bejegyzés vége 2014 szeptember 25.

Bejegyzés 2014 október 3:

Égetően sürgős: Kezdjétek már el kikutatni a KGO műanyagcsalád titkait (Asztropitekusz könyv) és állítsatok már elő egy olcsó, például ammóniából, széndioxidból és vízből szintetizált, nem mérgező, környezetbarát, elégetés közben nem büdös dobozt, írólapot és pelenkát, hogy végre a szemétbe hulló kartondobozaitok miatt ne legyen szükség egész erdőségek kivágására, hogy kielégítsétek multinacionális selejt és szemét termelő gépsoraitok lehetetlen igényeit. A használt termék hidrogénben hevítve üzemanyaggá átalakítható legyen.
Ne csináljatok szeméttelepet az erdőkből!
A Zöld Király

Helyzetjelentés Az egyik tejüzem
: A régi kefir és a tejpalackozó gépsor (3000liter/óra kapacitás) - a palackfújó kissé dzsuvás, de a jelen környezetvédelmi előírásoknak megfelel. Nem mérgező műanyagot használ palacknak, és fóliát a csomagoláshoz. Az új modern gépsor (6000liter/óra kapacitás) viszont papírdobozokba tölti a tejet. Ezért mindaddig környezetvédelmi adóval sújtható, amíg át nem térnek a szintetikus alapú papírra, vagy dobozra.
A Zöld Király kérésére - a Követ
Bejegyzés vége 2014 október 4.

Bejegyzés 2014 október 22.
Törvény: Vonatkozik a Föld összes, és bármelyik emberére és annak utódaira. -Azok, a csoportok vagy népek, akik ezt nem tartják, lealjasodnak.-
Törvényes házasságnak csak két különböző nemű ember kapcsolata fogadható el, akik saját szabad akaratukból választják egymást. Bőrszín, vagy nemzeti hovatartozás nem lehet kizáró ok. A házasság, jó vagy rossz, példa értékű lehet az utódok számára. Az egyneműek szerelme hiba, vagy tévedés, ami nem büntetendő vagy tiltható, de nem is fogadható el törvényes házasságnak. Ha valaki egyszerre több partnert akarna tartani, az hosszútávon a partnerek elhanyagolásához vezetne, és csak mások kifosztásával lenne lehetséges, ahol a kifosztottaknak semmi sem jutna. Ezért egy férfi egyszerre csak egy feleséget vehet el, és egy nőnek egyszerre csak egy törvényes férje lehet. Válás esetén: A gyerektartás nem tartozik a férj és a feleség egymás közti követeléseihez. A gyerektartás a gyerekeknek járó juttatás. A partnerek elválása akkor fejeződik be, amikor a vagyoni és egyéb elosztások után mindkét fél kijelenti, nincs további követelése a másik irányában. (esetleges elhalálozott féltől, nem várjuk ezt a kijelentést.) Új házasság kötése csak ezután lehetséges. Törvénytelen bűnöző nem lehet törvényes házastárs. A bűnözőnek legalább a félkegyelmű szintet el kell érnie ahhoz, hogy tisztességes házastársa lehessen.
A Tanács és egyik Királya

Irányelv: A házasságtörés a házasság megromlásához vezethet, de mindaddig az érintett felek magánügye, amíg ezt egymásközt törvénysértés vagy brutalitás nélkül rendezni tudják. Akármekkora is a zavar, elsőként azokat a kívülállókat érdemes elkülöníteni, eltávolítani akiknek nem sok közük van az egészhez, mégis ítélkeznének, és feltétlen okos megjegyzéseikkel, kárörvendéseikkel, vagy más aljas szándékkal, esetleg a helyzet kihasználásával csak még lehetetlenebbé tennék a tisztességes rendezést. Anyagi érdekeket szolgáló sztori gyűjtő nyomozók, lesipuskások és pletykafészkek akár bírságolhatóak is. Törvénytelenek és törvénysértőek azok a kívülállók, akik akár odáig is elmennek, hogy megkövezéssel, vagy más brutális ősi módszerekkel ítélkezzenek, és tovább rontsák a helyzetet. Élettársa, szerelme, kapcsolata bárkinek lehet, anélkül, hogy a Király, a Pap, vagy a Megyeháza elé járulna, és nem minden kapcsolat jut el odáig, hogy házasság legyen belőle. Ezek a kapcsolatok legálisak, csak akkor tiltandók, ha törvénytelen tevékenység kapcsolódik hozzájuk. A törvények országonként változhatnak, és lehet bennük hiba, vagy ellentmondás, ezért senkitől sem várjuk, hogy teljes mértékben törvényes legyen, vagy hogy teljes mértékben, szabad akarat nélkül engedelmesen kövesse a törvények hibáit. Igyekszünk a törvények hibáit kijavítani, a többségnek pedig az jó, ha lehet, tartják a törvényt, és jogot nyújtanak, mert a törvény célja az, hogy valamiféle jogot nyújtson, adjon, és nem az, hogy jogot fosszon, vagy büntessen. A jogfosztók és jogtiprók, perelők és zsarolók ítélkezők és büntetni vágyók a törvénytelenek, és ha kell elzárandóak, de ha lehet nem mondunk le még a legbüdösebb és legvénebb kurvákról sem, és amit lehet megtisztítunk.
Kegyelmes, hovatartozástól, vallástól függetlenül, vagy vallási keretek közt bárki lehet, aki jelentkezik a feladatra, és el tudja látni azt.
A Király, a Bíra és a Kegyelmes

Rendelet: A magyar börtönökben az elítéltek cellája télen legfeljebb 17C0-ig (17 fokig) fűthető fel. Ajánlott a 13-15 fok. Légkondicionálásra nincs szükség. Kivéve azokat a cellákat, ahol az orvos azt egészségügyi szempontok miatt előírja. Az elítélt cellájában az ágyon a WC-n, ivóvízen a tisztálkodáshoz szükséges berendezéseken és megfelelő vastagságú (télen megfelelően hőszigetelő) rabruhákon kívül csak az lehet, amit a kegyelmesek szükségesnek tartanak a rehabilitációhoz. Valami féle komfort és kényelem csupán azok cellájában lehet, akiknek nincsen szándékosan okozott, egy élet alatt letörleszthetetlen adósságuk, hajlandóak törleszteni, és a kegyelmesek engedélyezik azt.
A Király, a Bíra és a Kegyelmes

Határozat: Államilag támogatott kórház és orvos támogatást, fizetést csak akkor kaphat, ha leállítja azokat a pszichiátriai disznóságokat és gyógyszernek álcázott drogok használatát amit az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért - szervezet kifogásol.
A Király és a Követ

Határozat: Államilag támogatott kórház és orvos támogatást, fizetést csak akkor kaphat, ha leállítja azokat a kozmetikai disznóságokat, mint például a szilikon mell műtét, és minden olyan plasztikai eljárást, ami nem gyógyítás, hanem szépítkezés. Ha valaki mindenképpen orvossal szeretne szépítkezni, fizesse a költségeit.
A Követ

Határozat: Minden orvosi műhiba fizetés megvonást vonhat maga után, és még súlyosabb következményei is lehetnek. Hová tűnt a felesége annak a romának, aki most magányosan kenyér és zöldségdarabokat guberál a kukából, és azt mondja orvosi műhiba volt?
A Követ

A Tanács fenntartja a jogot, hogy kérdőre vonjon akár egyházakat is, ha azok egyházi érdekekből családokat szaggatnának szét, vagy embereket tüntetnének el. Szükséges esetekben a rendőrség a hadsereg vagy a titkos szolgálatok is kérdőre vonhatóak.
A Követ

Bejegyzés vége 2014 október 25.

Bejegyzés 2014 november 25.

A Követ elindul. A Követ saját szemével szeretne látni egy országot, és egy világot, ami végre elkezd kimászni a gödörből. A Követ amerre megy, szeretne látni egy fejlődő országot, és egy fejlődő világot, ahol végre abbahagyják a visszaeséseket, és elérhetőek a kívánt eredmények. A követ szeretné érezni, hogy néhány maradék forintja külföldön is ér valamit, és az nincs mesterségesen leértékelve. A Követ a saját szemével szeretne látni egy országot, és egy világot, ahol nem csak meghalni, vagy pusztulni lehet, ahol az álmok nem csak a sárba taposva elenyésznek, hanem az álmok legalább néha megvalósulnak, és van miért élni, és érdemes.
Lehetsz Te is vándor, és ha megteszed amit kell, lehetsz Te is Követ.
A Tanács
Bejegyzés vége 2014 november 25.

Bejegyzés 2014 november 3.
Dupla valuta: Jönnek-e már a Svájci Bankárok? Magyarország tanítást szövetséget és segítséget kér Svájctól, hogy a forint infláció - defláció kanyarját bevegyük, és idejében elérjük azt a szintet, hogy 100 forintért már lehessen venni egy eurót, és Magyarországon mindkét valutafajta hivatalos fizetőeszköz legyen. Kis kívánság kis keret, nagy kívánság nagy keret. Svájc mit kíván Magyarországtól?
A mateklecke megoldható idegroham nélkül is. A helyes megoldás csak idegroham nélkül számolható ki.
A mi szemünk még csukva, a Tietek nyitva. Szeretnénk mi is nyitni, de nem a Ti károtokra, és nem mások kárára. Hosszútávú, szoros, virágzó együttműködést szeretnénk. Segítetek?
A Tanács
Bejegyzés vége 2014 november 14.

Bejegyzés 2014 november 17.

Ha tüntetsz, ne feszítsd túl a húrt!
A rossz vezető még mindig jobb, mintha az sem lenne!
Ne taposd el társaid és saját magad, és ne verd szét saját Országodat!
Ne szítsd a tüzet, mert nehéz lesz majd eloltani!
Ha le akarsz valakit váltani, tedd fel magadnak a kérdést, el tudod végezni a munkáját magad?
Óvakodj, a lázítóktól, lázadásból, dühöngésből, szidalmakból nem élünk meg!
Csak azokat fogadd el vezetőnek, akiknek hasznos tervek vannak a kezükben!
A munkát így is úgy is el kell végezni!
De nem mindegy, hogy a munka kellemes, és az alkotás örömével teli, vagy korbáccsal hajtott rabszolga munka csekély értékes végeredménnyel!
A Követ
Bejegyzés vége 2014 november 18.

Bejegyzés 2014 december 17.

Egy új rendszert előbb fel kell építeni, csak azután, vagy az építés közben folyamatosan lehet megszabadulni a régi rendszertől, máskülönben az árok szélén kötünk ki. És ez még az adórendszerre is igaz.
A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 17.

Utólagos bejegyzés 2014 november 25.
A Követ elindul. A Követ saját szemével szeretne látni egy országot, és egy világot, ami végre elkezd kimászni a gödörből. A Követ amerre megy, szeretne látni egy fejlődő országot, és egy fejlődő világot, ahol végre abbahagyják a visszaeséseket, és elérhetőek a kívánt eredmények. A követ szeretné érezni, hogy néhány maradék forintja külföldön is ér valamit, és az nincs mesterségesen leértékelve. A Követ a saját szemével szeretne látni egy országot, és egy világot, ahol nem csak meghalni, vagy pusztulni lehet, ahol az álmok nem csak a sárba taposva elenyésznek, hanem az álmok legalább néha megvalósulnak, és van miért élni, és érdemes.
Lehetsz Te is vándor, és ha megteszed amit kell, lehetsz Te is Követ.
A Tanács
Bejegyzés vége 2014 november 25.

Bejegyzés 2014 december 3.

Büdös koszos város ez a Főváros, tele mocsokkal. Ugye nem nem kell, hogy elborítson minket a falak mögött és a sarokban lapuló takony, genny és hullaszag? Ha tisztességesen végigtakarítanátok, és rendben tartanátok, Európa egyik legszebb városa lehetne. Ha restaurálsz, vagy renoválsz csináld meg úgy, hogy legalább ötven évig ne kelljen ugyanott a munkát még egyszer elvégezni. A havat csak ott kell takarítani, ahol útban van, onnan nem kell eltakarítani, ahol senkit nem zavar, elolvad, majd tavasszal. Végezd a dolgod inkább ott, ahol a munkádra valóban szükség van. Ha építesz, építs úgy, hogy az építmény kétszáz év múlva is stabil legyen, és ne keljen azt állandóan renoválni, karbantartani, rozsdátlanítani, mert olcsó eldobható megoldásokat választottál. Amit építesz, szép, és tisztán tartható legyen. Próbáld megcsinálni tisztességesen! A fusimunka mértékkel nem tilos. Valahogy a kezdőknek is el kell indulni. Végezd a dolgod, és reméljük nem kérdezi senki, mért nem lettél azonnal számlaképes, mikor elkezdtél egy új tevékenységi körben dolgozni.
Az új tevékenységeknél, és szakmaváltásoknál eltűrt fusi mértékét a király vagy a Tanács szabja meg.
A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 12.

Bejegyzés 2014 december 6.
A magyar felkészül a vendéglátásra.
Fene a borravaló lesőjét, nem vág pofákat, kinek kevés a pénze, azt is kiszolgálja!
Elvárhatja a vendégtől, a szállásért és ételért fizessen, de elviseli, néha olyan vendég akad, aki pénzt nem ad!
Ha nem muszáj, nem csinál balhét, a vendéglátós ezt a kockázatot vállalja!
Nem csinál mocskos pénzért szálláshelyből bordélyházat!
A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 6.

Bejegyzés 2014 december 6.
Akiknek zéró a toleranciájuk leléphetnek a vezetői pozíciókból. Nem való vezetőnek olyan, akiben nincs tolerancia. Ne érjen a plafonig, a szemét...
Büdös koszos város ez a Főváros, tele mocsokkal. Ha tisztességesen végigtakarítanánk, és rendben tartanánk, Európa egyik legszebb városa lehetne...

A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 7.

Bejegyzés 2014 december 23.

Azok az áruházláncok, ahol a láncszemekben fegyveres biztonsági őrséget alkalmaznak a vásárlók riogatására, kordában tartására, nem lesznek egyetlen Tanácsnál sem kedvezményezettek. Az egy törvénytelen börtön szintje, ahol fegyverrel riogatják az elítélteket. Itt az ideje, hogy távozzanak az emberpusztításra szakosodott fegyveres majmok a civil életből, takarítsd csak ki ezeket a láncszemekből. Aki hajlandó letenni a fegyvert, maradhat.
Büdös koszos az Ország, tele mocsokkal. Ha tisztességesen végigtakarítanánk, és tisztán tartanánk, szép Ország is lehetne...

A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 23.

Bejegyzés 2014 december 24.
Tudod merre van a Nullás Kilométerkő? Nézz be az alagútba, milyen mocskosak a lámpák! Menj, tisztítsd meg a lámpásokat és a plafont is, majd nézz át a Hídra, tisztítsd meg a fényes láncot is! Folytasd a takarítást sugár irányba! Takaríts a Fővárosban és Vidéken is! Nehogy a plafonig érjen a szemét, mint egy halva született államban, ahol a fegyveresek diktálják az Országnak a halálos jeleneteket! Tartsd tisztán a szabaddá tett Területeket! Nem kell késlekedned, amint tudod, elkezdheted!
A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 24.

Bejegyzés 2014 december 28.
Elég! Akár ki vagy, segíts megkeresni azt a gépezetet, és annak tisztességtelen irányítóit, amik és akik gépiesen, folyamatosan, tervezetten, tisztességtelenül teszik tönkre a forintot! Innentől kezdve adósság számukra, hogy a mesterséges inflációból hasznot húznak. Rúgd ki ezeket azonnal, mert rács mögött lenne a helyük, a tőzsde cápákkal együtt. Milyen lift az, ami csak lefelé tud menni? Szedjük már ki a tisztességteleneket, a felesleges súlyokat, és alakítsunk ki egy tisztességes rendszert!
Ha átvertek, kapjátok a visszajárót! Legyünk inkább tisztességes partnerek!
A Követ
Bejegyzés vége 2014 december 28.

2015 - Királyi Rendeletek
Bejegyzés 2015 március 21.
Ideje elkezdeni fegyvermentesíteni az összes Magyar katonai laktanyát és rendőrőrsöt és nem utolsó sorban a lakósságot a TŰZOLTÓSÁG felügyeletével, az eddigi előírások szerint. Semmiféle előírt határt túllépő támadó fegyver nem tartható meg. Hatástalanítandó, átalakítandó civil célokra, hulladék anyagként újrahasznosítandó, lövedék, vagy töltet nélkül muzeális értéknek meghagyható. Felkészültök a védő rendjére. Vagy nem kapjátok meg a Jogart.
Kijelöltök egy nem határ menti megyét és elkezditek. Az egész megyét fegyvermentesítitek. Ha meg van a minta és a tapasztalat, hogy kell csinálni, folytatjátok a következővel, és így tovább. Ahol a Sió folyik, és találkozik a Tóval, kezdetnek jó hely lehet. A választás a tiétek.
xi-0-ix - A Körkirály Jogarával
Bejegyzés vége 2015 március 21.

Létezhet valami úgy, hogy nincs árnyéka, se tükörképe, de lehet valaminek árnyéka és tükörképe. Árnyék és tükörkép viszont nem létezhet valami nélkül. Civil létezhet fegyveres nélkül, de ha a civil odavész, mind odavész. Ahol Te jelenleg élsz Ember, csak egy árnyék világ eltorzult tükröződésekkel. Lesz-e belőled Valaki, vagy elveszel a sötétben, és a hamis tükrök, délibábok útvesztőjében? 2015.03.21. - xi-0-ix

Bejegyzés 2015 április 03.
A Kormány és államvezetés nem költhet többet, mint amennyi bevétele van! Azt költheti el, ami van. Hitelt, adósságot legfeljebb akkor vehet fel, ha másképp nem megy a katasztrófák elhárítása. Törekszik arra, hogy kevesebbet költsön, mint amennyi bevétele van, és csökkentse az államadósságot!
A Követ, xi-0-ix és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 03.

Bejegyzés 2015 április 03.
Viharos időkben közterületen tevékenykedő rendőr elriasztás céljából viselhet légpuska erejének megfelelő kaliberű, emberölésre alkalmatlan gumilövedékes pisztolyt, amit békés, civil területen egyébként nem hordhat. A golyóálló mellény és a pajzs bármikor viselhető, de békés civil területen nem kötelező. Fegyveres terrorista támadók ellen, de CSAK FEGYVERESEK ELLEN KÁBÍTÓ LÖVEDÉK ÉS KÖNNYGÁZ bevethető. A rendőr és a rendőrség feladata nem az, hogy kinyírja a bűnözőt, hanem az, hogy elfogja, hatástalanítsa, őrizetbe vegye és törvény elé állítsa azt, anélkül, hogy saját maga közveszélyes lenne és maga lenne a veszély forrása. A rendőrség maga, nem lehet közveszélyes! Tisztességes munkával dolgozzatok meg a becsületetekért, és őrizzétek meg a tisztaságotokat!
A Követ, xi-0-ix és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 03.

Bejegyzés 2015 április 17.
Tekintettel a pályakezdőkre, a becsődöltekre, a tönkrementekre és az újrakezdőkre: A Község vagy Városvezetés csak akkor szedhet helypénzt a különféle árusoktól, és luxusrendezvényektől ha területén biztosít legalább egy ingyenes vásárhelyet, ahol bárki árulhatja helypénz megfizetése nélkül (törvényes, tiltólistán nem szereplő) portékáit.
A Követ, xi-0-ix és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 17.

Bejegyzés 2015 április17.
Nem tanköteles közép vagy felsőoktatásban résztvevő diák: nem keresheti pénzét, tandíját: kurvulásból, pornózásból, kábítószer terjesztésből, fegyverkereskedelemből, vagy más illegális, iskolába nem illő tevékenységből. Felsőoktatás vezetőinek és tanárainak lehet tisztességes másodállásuk, de nem folytathatnak illegális káros tiltott tevékenységeket.
A Királynői Kódexek feladata, hogy útmutatást adjanak, mit illik és mit nem. Persze hogy leveheted a szoknyádat, ha zuhanyozni mész, de ne told oda intim testrészeid az ablakokba, mintha szeretkeznél! A Királynők dolga eldönteni, hogy a meztelenkedések közül mi minősül illendőnek, illetlenségnek, művészi alkotásnak, orvosi kezelésnek, felvilágosításnak vagy illetlen pornónak és kurvulásnak. A lesipuskás kukucskáló gépek engedély nélküli elrejtése nyereségvágyból a zuhanyzóknál, egyértelműen büntethető tevékenység.
Tanköteles iskolák esetében:
csak hátrányos helyzetűekre specializálódott, vagy kisegítő iskolában juthat hely olyanoknak, akik illegális tevékenységgel próbálkoznak.
Ugyan, mi köze lenne a honvédelemhez olyan tevékenységeknek, minthogy az európai katonai szövetség támadjon meg fegyverrel egy több ezer kilométerrel arrébb tanyázó kőkori barbár bandát, akik majd a saját fegyverükkel lőnek vissza Európára. A rendőri és katonai iskolákban elvetendő példaként oktathatóak a múlt barbár módszerei és a pusztítás tudományának részletei, kiegészítve azokkal a módszerekkel, amikkel megállítható a pusztítás. Nem visszaütés és nem mit tudunk tenni ellene, hanem mit tudunk tenni azért, hogy a tisztességes vagy törvényes irányba rendezzük a dolgokat.
Példa1:
Öltözhetsz úgy, ahogy akarsz, tiszta ruhába, de nem hirdetheted csupasz valagadat közterületeken, vagy egyéb domborulataidat gazdasági előnyszerzés céljából. Ha gazdasági előnyöket szeretnél, használd az eszed, tanulj és dolgozz meg érte!
Példa2:
Rendőrtiszti iskolákban tanítható, hogy használták a barbárok a fegyvert, de diák nem képezhető emberölésre! A brutális, pusztító és barbár módszereket tisztességesebb módszerekre cserélendőek, és az elfogadhatóan tisztességes módszereket lehet tanítani.

A Követ, xi-0-ix és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 18.

Bejegyzés 2015 április 21.
Közterületek fenntartása: A területi kiskirályok elsősorban azért felelnek, hogy a területükön élőknek meg legyenek a különféle munkákhoz való lehetőségeik, és a cégek működjenek, hogy a területi kiskirálynők tudjanak honnan adományt kérni. A közterületeken bárki tartózkodhat, vagy leülhet egy padra fizetés nélkül, mert a közterületek fenntartása elsősorban az adó és adományrendszerből történik. Ha a község vagy városvezetés plusz bevételt akar abból, hogy helypénzeket vagy parkolási díjakat vet ki, azt csak abban az esetben teheti, ha a fizetős helyek vonzáskörzetében legalább egy megfelelő méretű ingyenes parkolási, pihenő, vagy vásár helyet alakít ki. Az átutazó Vándor meg tudjon pihenni, még ha nincs helyi pénze akkor is!
A Ligetgazdaság ingyen látogatható! A Ligetgazdaság abból él, hogy elad valamit! A látvány és a receptek ingyen vannak, még azoknak is, akik nem vesznek, vásárolnak semmit. Parkolási díj csak akkor tehető kötelezővé, ha legalább egy ingyenes parkoló is van a gazdaság vonzáskörzetében. 
A Követ és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 21.

Bejegyzés 2015 április 24.
A munkához való jog: A munka alkotó jellegű tevékenység. A munka nem egy szörnyű dolog, amit be kell tiltani. A munka az, amiből megélünk. A munka nem tiltható be, még vasárnap sem, és nem kell külön engedély ahhoz, hogy valaki vagy valakik dolgozhassanak. Mindaddig, amíg nem sértik az alaptörvényt, a cégeknek joguk van úgy beosztani idejüket, hogy az nekik kedvező legyen. Amíg nem sértik az alaptörvényt, a cégek szabadon választhatnak a legálisan megengedett tevékenységek közül, és nem kell különdíjat fizetniük azért, hogy profilt válthassanak.
A Király a Cégvezető és a Dolgozó megállapodik: Akármilyen tevékenységi körben, a cégek törekednek arra, hogy a munka ne legyen unalmas lazsálás vagy agyonhajszolt tevékenység, a munkafolyamatok minden lépése tisztességesen el legyen végezve, és a munkával szerzett anyagi javak a vezetők és dolgozók közt tisztességesen el legyen osztva.
A Királynő a Cégvezető és a Dolgozó megállapodik: A közösség fenntartása és fejlődése érdekében, a cég és a dolgozók a tisztességesen megtermelt és elosztott javak egy - a Királynők Tanácsa által előírt - részét a királynőknek adományozza.
A Király és Királynő a Cégvezető és a Dolgozó megállapodik: A cég, akármilyen tevékenységi körben is dolgozik, havonta fizeti az adományokat a királynőknek, és évente egyszer lead egy jelentést a területi királynak, ami tartalmazza tevékenységei rövid leírását, és tételesen az ebből származó hasznot (össz. bevétel-kiadások), a szétosztott javakat, a befizetett adományokat.
Elektronikus társadalmakban: Mivel a kerek fejűek nem mindig férnek be a kockákba, és a krumplifejűekre nem húzható kör alakú sablonsapka, a Király megengedi: a szellemi szabad-foglalkozást, a művészeteket, ismeretlen tudományokat, bármilyen egyéb máshová nem besorolható tevékenységek létét, akár adómentesen is, mindaddig, amíg ezek nem sértik az alaptörvényt és nem károsítják vagy veszélyeztetik a közösség létét.
A királynő értesíti királyát, ha túl nagy illetlenség történne, és ha nem tudják azt megoldani helyben, akkor értesítik a felettes Királyokat és Királynőket.
Nem lehet szellemi szabad-foglalkozásnak elfogadni vagy egyéb máshová nem besorolható tevékenységnek álcázni megnevezett káros tevékenységeket, mint például a prostitúció, vagy a tiltott drogok árulása stb...
A prostitúció betegségeket, társadalmi káoszt okozó mértéktelenség, tele átveréssel. Kis mértékben illetlenség, nagyobb mértékben törvénybe ütköző tevékenység. Beteg, nyomorult állapotot előidéző szerep, amit igyekszünk nem büntetni, de soha sehol nem fogadható el legális munkának. A prostituált első dolga a rehabilitáción a számolást, mérést tartalmazó tevékenység, és extra adag takarítás, hogy megtanulja kitakarítani a mértéktelensége miatt köré gyűlt mocskot és szemetet.
A kegyelmesek dolga, az elzárt törvénysértőket megtanítani tisztességesen dolgozni, hogy azok szabadon engedhetőek legyenek.
Kiskorúak inkább csak tanulják a munkát, de segíthetnek bármilyen nem veszélyes tevékenységben. Nem kényszeríthetőek munkára, de nem is tilthatóak el tőle. Nem büntethetőek a hibákért. Az előírt adományrendszert előbb-utóbb meg kell ismerniük, de nem vonhatók felelősségre a hibákért, ellenkezésekért stb.
A Követ, xi-0-ix és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 24.

Bejegyzés 2015 április 24.
Tanulókat nem büntetünk: Mivel ez egy új rendszer, senkit sem büntetünk a tanulás alatt elkövetett hibákért, de jogar és korona csak annak juthat, aki felelősséget tud vállalni tetteiért, és vállalja a következményeket is.
A Követ, a Kegyelmes, xi-0-ix és a Tanács
Bejegyzés vége 2015 április 24.

Bejegyzés 2015 április 29.

A törvény megtartása: Bármilyen tisztességes Tanács, Parlament, Kormány, Testület, legyen az kicsi, vagy nagy, akármilyen magasan, vagy alacsonyan, csak tisztességes választási lehetőségeket bocsájthat szavazásra. Semmiféle törvénytelen lehetőséget nem lehet szavaztatni. Törvénytelen lehetőségek felajánlása szándékos pusztítás, és ha ez súlyos vagy folyamatos, a vezetőségből kizárhatóak azok, akik ezt okozzák. Törvényteleneknek nincs valódi szavazati joguk. Legalább a félkegyelmű szintet el kell érnie valakinek ahhoz, hogy érjen valamit a szavazata. Az igazi Királyok és Királynők a civilek és tisztességesek legnagyobbjai, törvénytelen bűnöző barbár vezérek, csak bitorlók, sohasem királyok, és csalásokkal, választások meghamisításával, erőszakosságukkal, és a törvény megerőszakolásával furakodnak a hatalomba, de törvénytelenek törvényesen, tisztességtelenek tisztességesen soha nem választhatóak.
A törlesztés jogát senkitől nem vonjuk meg, és ha méltó rá, a kegyelmezés bárkit megillethet, ezért lehetséges, hogy törvénytelen bűnöző tisztességes emberré váljon, és választható vezetővé fejlődjön, de ez sokszor csak hosszú évek kemény munkájával érhető el.
Példa: Nem valók vezetőknek azok, akik égnek a vágytól, hogy törvényként szentesítsék az olyan középkori barbár törvénytelen módszereket, mint az inkvizíció, vagy a halálbüntetés.
Példa2: Kizárhatóak, és további szavazataik érvénytelennek tekinthetőek azoknak, akik a fegyverkezés mellet, a háborúkért lobbiznak, és megmagyarázzák, hogy a tisztességes rendezés helyett, mennyire szükséges egy kiszemelt nem beteg, beteg, vagy bűnözőnek nyilvánított személy, kormány, állam, ország megtámadása, fegyveres elpusztítása, és tisztességes eszközök és megoldások helyett állandóan tisztességtelen, törvénytelen, brutális barbár módszereket javasolnak.
Példa3:
A nyilvánvalóan kártékony, fegyverkező, halálos, pusztító és bűnöző kormányokat, vezetőségeket, törvényes eszközökkel előbb meg kell tisztítani, a kártékony őrülteket el kell távolítani a vezetésből, és megadni a szót azoknak, akik rendelkeznek olyan tisztességes tervekkel, amik előnyére válhatnak a közösségnek. A hatalmas korlátok mellet, oly rövid az emberélet, és sokszor oly szűkösek a lehetőségek, hogy nincs szükség azokra, akik még jobban megkurtítanák az esélyeket.
Példa4: Nem lehet népszavazásra küldeni törvénytelen kérdéseket. Mint például: Támadjon-e meg fegyverrel európai katonaság, kőkori bandákat, hogy aztán azok a megszerzett fegyverekkel lőjenek vissza? Raboljunk-e bankot tarthatatlan különadókkal, vagy fegyveres biztonságiak pénzügyekbe telepítésével? Vezessük-e be, és fogadjuk-e el törvényesnek a törvénytelen halálbüntetést? Azok, aki ilyeneket szavaztatnának, maguk is törvénytelenek, eszementek, és olyan mélyre süllyedtek, hogy már nem látják a tisztességes lehetőségeket. Ha egy népszavazáson majdnem minden labdarúgó őrült lincselést követel, az akkor is törvénytelen marad, és nincs időnk őrültek kívánságait teljesíteni.
Lehet köztünk némi bizalom? A kívánságok teljesülésének legfontosabb alapja az, hogy van köztünk némi bizalom.
A Követ, a Kegyelmes a Tanács és egy piszkos Zsimm
Bejegyzés vége 2015 április 30.

A Törvény

Életet adni
Élni és életet adni
Élni és az életet segíteni
Élni, életben maradni és élni hagyni
És ami ez alatt van, csak a látszat törvények és árnyékok világa.
Kártékony tévedések, törvénytelenségek.
Szándékos pusztítások
Halálvágyók
Rettegettek
Feledettek

Alaptörvény: Érjük el a legnagyobb szabadságot, ami a korlátok és gátak közt elérhető, megengedhető. A szabadság addig engedhető, amíg az nem maga okozza a háborút, vagy más mérhetetlen (elviselhetetlen) pusztítást. Az a szabadság, ami mérhetetlen pusztítást okoz, például háborút, vagy katasztrófát nem szabadság, legfeljebb rabszolgaság, és maga okozza a további gátakat, korlátokat. Bármilyen tevékenység vagy megnyilvánulás megengedhető, ami nem fenyeget a kelleténél nagyobb, vagy mérhetetlen pusztítással, és annál kevésbé engedhető, (annál inkább korlátozandó) minél több pusztítást tartalmaz.

Az alaptörvény alkalmazása: Bármit megengedünk, ami nem fenyeget pusztítással, vagy nem okoz a kelleténél nagyobb pusztítást vagy mérhetetlen pusztítást. Az a megnyilvánulás, tevékenység, ami tartalmazza, vagy aminek a következő lépése mérhetetlen pusztításhoz vezet, nem megengedhető, és megvizsgálandó, hogy és miért fajult idáig az adott megnyilvánulás, tevékenység, és mi az a még nem eldurvult, megengedhető rész ebből, ami nem fenyeget a kelleténél nagyobb, vagy mérhetetlen pusztítással.


Történelmi dokumentum
Magyar Királyi Rendelet -2014/001
Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága - megalapításához
A Tanács által elfogadva. Végleges változat 2014 áprilistól 2015 áprilisig. - csatolt mellékletek:
A próféták tanácsai
A Ritmus

A Követ járja az országot. Lehetsz Te is Követ...
Az Ügynök feladata, hogy rövid részleteket idézzen a dokumentumból, és elküldje az idézetet levélben annak, akinek azt tudnia kell.
Lehetsz Te is Ügynök! Szükségünk van a támogatásodra.
Segíts Te is!

Felelős szerkesztő: bizalmas 2015.04.30.


*** Metallica Nothing Else Matters *** Jean Michel Jarre - Chronologie part 4 *** Mike Oldfield Moonlight Shadow *** 2014.12.03. ***
Most Ti jöttök!

  Ugrás a lap tetejére