|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  

A Hamis Próféta oldala
A Hamis Próféta, ha a szükség úgy kívánja, akár füllenthet, vagy hazudhat is, hogy lerázza magáról a gonoszokat, de tudja, hogy mind rohadt, mind gonosz, mind aljas, aki saját romlott istenképeit, szentnek nevezett háborúkkal terjesztené, mások életére tör, fegyverekkel, késekkel akar igazságot osztani saját romlottságának, mert nincs benne semmi tolerancia azokkal szemben, akik nem akarnak rohadt, romlott istenképeket elfogadni. Ez az aljasok, rohadtak, gonoszok szintje, és ha legalább egy elfogadható mód van rá, a Hamis Próféta sosem akar erre a szintre lealacsonyodni, és felszólítja az aljasokat, rohadtakat és gonoszokat: dobják el mocskaikat és kezdjék meg a civilizálódást! Lehetsz Te is Hamis Próféta, és felszólíthatod az aljasokat, rohadtakat és gonoszokat, hogy dobják el mocskaikat és kezdjék meg a civilizálódást!

Én, a Hamis Próféta

Tudd meg!
Én vagyok az,
kivel a vak újra jár,
a béna újra lát
és a süket is néha kiált

A Jó Istent keresed? Nos, tudva levő, hogy az egér az orrát reszketi, de az elefánt az ormányát már csak himbálja, minél nagyobb valami, testéhez képest, annál lassabb a mozgása. Képzelheted milyen lassú lehet az, aki olyan hatalmas, mint az egész világ! Neked még a csontod is elporlad, mire talán észreveszi, hogy egész életedben hozzá imádkoztál, de ha szerencséd van, egy másik ember meghallhatja imáid, és azt mondja majd: a zacskós levest nem a Jó Istentől kell kérni, hanem a boltban a kereskedőtől, a hitelkártyával működő gugglis számzáras pottyantóst pedig akciós napokon ingyen is igénybe veheted. Sajnos ez jutott neked. Ez a sok számzáras megadóztatott fegyveres baromság. Ezt fejleszti az interneten a sok pénzéhes militarizált őrült. Kedvedre válogathatsz haszontalanabbnál haszontalanabb termékeikből, míg végleg ki nem pusztulsz...

És most elmondom neked, a tudósok azt állapították meg, hogy a Föld forgása az évmilliók alatt lelassult, és keringése a Nap körül ugyan gyorsult, de csak azért, mert közelebb került a Naphoz. Ha ez így megy tovább, megperzselhet minket a Nap. De ha sikerülne napkeletkor a földet egy kicsit meghúzni az ég felé, napnyugtakor pedig megtolni, az gyorsítana egy kicsit rajta, és egy kicsit távolabb kerülne a Naptól. Ha sikerülne keleti irányába húzni a földfelszínt, az gyorsítaná, nyugati irányba húzva lassítaná a Föld forgását. De vigyázz, nem kell semmit sem túlzásba vinni, nehogy nagyon bepörögjünk, vagy letérjünk a pályáról!

És most elmondom, hogyan kell csinálni. És aki tudja, csinálja, a többi pedig nézi.

A gyakorlatok csak szabad ég alatt működnek! Vihetsz magaddal szőnyeget alátétnek.

Reggel, mikor felkel a nap, kimész a mezőre. Felnézel az égre, majd ahogy az úszók csinálják, kezeiddel a mellúszás gyakorlatát végzed, mintha el akarnál úszni az ég felé, és csinálod ezt addig, amíg el nem fáradsz.

Mikor a nap delel, kimész a mezőre. Kelet felé fordulva leülsz egy kőre. Kezeiddel keleti irányba ismét a mellúszás gyakorlatát végzed, mintha el akarnál úszni keletre, nyugat felé, magad mögé hajtva a levegőt. Csinálod ezt addig, amíg el nem fáradsz.

Este, mikor nyugszik a nap, kimész a mezőre. Lefekszel a földre. Lábaid az ég felé emeled, megtámasztod a törzsed gyertyaállásba. Majd mellúszás lábtempóval tolod a levegőt az ég felé, és csinálod ezt addig, amíg el nem fáradsz.

Az éjszaka közepén, ha nem tudsz aludni, kimész a mezőre. Kelet irányába fordulva leülsz egy kőre. Kezeiddel ismét keleti irányba végzed a gyakorlatot, mintha el akarnál úszni keletre, és csinálod ezt addig, amíg el nem fáradsz.

Ha sokan csináljuk, hosszan és kitartóan, talán meg tudjuk mozgatni a földet. Ha ez nem sikerül, fitnesz gyakorlatnak akkor is jó lesz.

Húzzad, forgassad, toljad...
Na, még egyszer
Húzzad, forgassad, toljad, forgassad
Húzzad, forgassad, toljad, forgassad
forgassad, forgassad
Húzzad, forgassad, toljad, forgassad
Húzzad, forgassad, toljad, forgassad
Húzzad, toljad,
Húzzad, toljad,

és így tovább...


Üdv,
a Hamis Próféta
Lehetsz Te is Hamis Próféta, és akkor Te mutatod a többieknek a gyakorlatokat, és Te adod a ritmust!

  Ugrás a lap tetejére